Empresa

cabecera-empresa-mapelsa-ca

MALPESA és una empresa dedicada a la investigació i fabricació de productes d’higiene femenina.

A nivell nacional l’empresa ha aconseguit mantenir-se durant 30 anys entre les marques més conegudes del sector. Gaudeix a més d’una extraordinària activitat internacional, exportant una quota creixent de la producció a nous mercats, especialment a la resta d’Europa, però també a Àsia, Àfrica, Amèrica Central i Sud-amèrica.

En l’actualitat elaborem vuit línies de productes -compresas clàssiques, compreses de nit, compreses ultra amb ales, compreses de nit amb ales, compreses ultrafines sense ales, protectors íntims, postpart i incontinència- ideades per cobrir les necessitats de cada moment de la vida.

El 1982 es va posar en marxa la primera línia de producció, sota la premissa de millora constant del producte, basada en la investigació i test de noves matèries primeres, que complissin les més variades exigències dels consumidors.

Máxima protección

Ús de l’última tecnologia

L’ús de materials naturals i d’alta gamma és la nostra prioritat. Així, fem servir cel·lulosa 100% sense blanquejants ni clors, descartant l’ús de químics que podrien perjudicar la salut. Mapelsa està compromesa amb l’ocupació responsable de la tecnologia i els recursos naturals.

material-ECF-mapelsa

Segell Elemental Chlorine Free

material-100-celulosa-mapelsa

100% Cel·lulosa

material-sin-cloro-mapelsa

Sense clor

material-airlaid-mapelsa

Airlaid

Gràcies a la nostra acurada investigació, l’ús de l’última tecnologia, i una immillorable comprensió de les necessitats de les dones, ens trobem en situació d’oferir-te els millors productes, assegurant la màxima protecció.

Mapelsa cuenta con tres marcas propias

Ailís, Lisa y Protect

A més, des dels seus inicis posa part de la seva producció a disposició de diferents marques blanques.

marca-ailis-mapelsa
marca-lisa-mapelsa
marca-protect-mapelsa