Els nostres materials

Màxima protecció

Ús de l’última tecnologia

L’ús de materials naturals i d’alta gamma és la nostra prioritat. Així, fem servir cel·lulosa 100% sense blanquejants ni clors, descartant l’ús de químics que podrien perjudicar la salut. Mapelsa està compromesa amb l’ocupació responsable de la tecnologia i els recursos naturals.

Segell ECF (Elemental Chlorine Free)

La cel·lulosa que fem servir en els nostres productes tenen el segell ECF, Elemental Chlorine Free, que vol dir que no s’utilitza gas de clor elemental en el procés de blan-queig i prevé així la formació de dioxines i compostos similars a les dioxines, substàncies cancerígenes.

Sense clor

material-sin-cloro-mapelsaLa polpa de fusta que s’usa per fabricar productes de paper (com mocadors, com-preses i tampons) té color fosc, i se sotmet a un procés industrial de blanquejat. Atès que el procés de blanqueig amb clor emet dioxines -tóxicas i bioacumulables- fem servir matèria primera blanquejada per oxigenació, és a dir, sense utilitzar clor, en la convicció que així els nostres productes són més saludables i respectuosos amb el medi ambient.

100% Cel·lulosa

material-100-celulosa-mapelsaFem servir cel·lulosa procedent de boscos amb certificat PEFC (Promoting Sustainable Forest Management, garantia d’una gestió sostenible de les explotacions forestals), i emblanquinada mitjançant oxigenació, és a dir, sense utilitzar clor, aconseguint un producte més sa i respectuós amb el medi ambient.

Cel·lulosa Airlaid

material-airlaid-mapelsaUtilitzem cel·lulosa airlaid, que proporciona als nostres productes gran absorció, resis-tència i suavitat.